Vélemények

Vélemények és tapasztalatok

Többször rendeltem már innét 300 vagy 350db keltető tojást. Nagyon gondosan csomagolták Talán csak 2-3db volt ami megrepedt az is lehet én voltam ügyetlen a kicsomagolásnál. Mi rendelünk továbbra is köszönöm!
Siófok, S. Ferenc
A Folyamatos nyers kúrához szoktam innen rendelni eddig minden tökéletesen ment 🙂
Budapest, Ani 
Mi személyen veszünk Attiláéktól havonta kb. 650db-ot nagyon szép és finomak a tojások. A gyerekek csak ezt eszik és azóta szinte nulla tyúktojást veszünk!
Tóth család
Én a facebookon találtam rájuk és nagyon örül a család a kis tarka csoda tojásoknak. Fiam azt hitte csokitojás mikor először látta azóta tudja már, hogy mi ez…
Dunaújváros, Ferencziné 
Olcsó a posta ezért veszem innen és nem törik össze mint máshol ahol vettem. Ha törne is később ezeket pótolják ingyen de még nem volt szerencsém ezt tesztelni.
Kecskemét, Delti Arnold
Ez az Ingyen posta nagy ötlet volt azt megmondom így most végre mi is meg kóstolhattuk!! És sokkal finomabb mint amit a tyúkjaim produkálnak.
Lenti, Terinéni
Szép tiszta a tenyészetük mi madarakat szoktunk venni így nekünk is van mindig friss tojás. Úgy tudom itt sokkal olcsóbb is a fürj mint máshol és nem csapnak be a tojó az tojó nem kakas mint írhatnám melyik ismert fürjesnél sajnos a rendelt 100 tojó madárból 20 kakas volt!
Bugac, Nagyné Bözsi
Nográd megyéből vettem eddig, mert itt vagyunk de rájöttünk sajnos nem frissek. Én elhiszem sok vállalkozó ezzel is pénzt akar keresni és letojat 100 ezer tojást havonta de ha meg nem tudja eladni 10 forintért dobálja a vevő után na ilyet többet soha nagyon ráfáztunk. Itt postával is vehetek friss 1 napos tojást. És ez az ami számít.
Pásztó, Gyugyella A.
A furjtojas.com ha továbbra is elhozza nekem Pestre ingyen, akkor jó vevő leszek 🙂 18Ft számlával és ingyen szállítva. Végre itt nem húznak le.
Soroksár, B. Piri 
Nagy előny, hogy itt van Szalmonella mentes igazolás is így tudunk krémet, házi majonézt vagy csak nyersen enni a tojást. Eddig ahol kérdeztem fürjest sehol sem volt meg ez az igazolás.
Paks, egy szakács tanuló
A nyers kúrához annyit, hogy nekem használ úgy tűnik kevesebbet tüsszögök és kevesebb zsepi kell reggelente 🙂 Postán pikk-pakk itt van nem kell keresgélnem mi merre hol mennyiért.
Székesfehérvár, Anna
Postán rendeltünk 90db tojást azóta kikeltek a madarak. Keltetés során megfogadtuk a tanácsodat a napi 3x forgatásról és előtte utána szellőztettük a vége felé. Szépek lettek a kis csibék.
Vác, Nagy Pálné
A múltkori rendelés kiszállítása rendben megtörtént, épségben megérkezett mind a 120 db. Nagyon elégedett vagyok, köszönöm Önnek. További jó munkát kívánok!
Köszönjük szépen a véleményeket
2018-ban is 🙂 Jövünk 2019-ben is!
Magyarország legnagyobb Hivatalos Fürjészete.

Rendeljen most és akár már másnap önnél lehet 🙂

Print Friendly, PDF & Email